PROGRAMUL SLUJBELOR

 Decembrie 2018

Ajunul Crăciunului                                                                                                              În zilele de 22 şi 23 decembrie (sâmbătă şi duminică), vom vesti bucuria  Naşterii Domnului la casele credincioşilor. Cei care doresc să se închine la Icoana Sa şi să primească  bucuria colindelor sunt rugaţi să sune sau să trimită mesaj (numele şi adresa) la numărul de telefon 015126226994-Preot Bogdan Ilie.

Anul acesta, postul Nașterii Domnului începe în data de 14 noiembrie și sealb termină în data de 25 decembrie. În acest post al bucuriei venirii Mântuitorului pe pământ, avem dezlegare la pește în zilele de 21, 24, 25 și 30 noiembrie, dar și în zilele de 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 13, 15, 16 și 18 decembrie.

14 Decembrie Vineri ora 18 Taina Sfantului Maslu, apoi Taina Spovedaniei

16 Decembrie Duminica –NU SE SĂVÂRŞEŞTE SFÂNTA LITURGHIE ÎN OSNABRÜCK, suntem invitati de părintele Marius Cristea la parohia din Vechta unde Sfânta Liturghie va fi săvârşită de IPS Serafim, înconjurat de un sobor de preoti (adresa: Landwehrstrasse 2, 49377 VECHTA)

23 Decembrie Duminica                                                                                   08.00 – 09.45 Taina Spovedaniei (cu programare telefonică prealabilă)
9:30 Acatistul Sfântului Teodosie de la Brazi
10:00 Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur

 Pace celor ce vin, bucurie celor ce rămân, binecuvântare celor ce pleacă.

Cu binecuvântare,
Preot Bogdan Ionel Ilie

final-articol-alb

Îndemn legat de Taina Spovedaniei

Pentru cei care doresc să se spovedească și nu s-au spovedit de mult timp, vă rog să accesati sectiunea Sfânta Taină a Spovedaniei, si veți găsi Îndreptar de spovedanie care să va fie reper, de aducere aminte a păcatelor pe care fiecare dintre noi poate le-am făcut.  Incercați să va faceți o listă cu ceea ce credeți că ați greșit ca sa nu omiteţi din neatenţie anumite păcate.
Dumnezeu să ne întărească să ne putem spovedi din inimă și cu părere de rău de păcatele noastre!

final-articol-alb.png

 

Reclame