RADIO

Vă atașăm mai jos linkuri către posturi de radio ortodoxe. Pentru a asculta dați click pe link-ul dorit.

ahttp://www.radiotrinitas.ro/live/  Radio Trinitas. Este postul de radio al Patriarhiei Române şi contribuie la susţinerea activităţii cultural-misionare a Bisericii Ortodoxe Române. Mulțumim!

a http://doxologia.ro/radio-doxologia Radio Doxologia. Mulțumim portalului Doxologia în cadrul caruia funcţionează acest post de radio, prin intermediul căruia sunt transmise permanent toate slujbele religioase de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, ocazional sunt difuzate în direct evenimente importante, precum conferinţe, concerte, iar în restul timpului rulează un playlist de muzică bisericească, tradiţional românească, cultă ş.a.

ahttp://www.ortodoxradio.ro/asculta.html Ortodox Radio. Mănăstirea Putna susține acest post de radio iar grila de programe cuprinde și transmisuni în direct a Sfintelor Slujbe de la acesta mănastire. Mulțumim și noi pentru că avem posibilitatea de a le asculta!

ahttp://radio.ortodoxiatinerilor.ro/live-radio/ Radio Ortodoxia Tinerilor. Mulțumim acestui post de radio care încerca să  abordeze probleme actuale ale tinerilor într-un limbaj deschis, propunând soluțiile de veacuri ale Mântuitorului Hristos și ale Sfinților Părinți.

final articol alb